Introductie Commissie

De Introductie Commissie zorgt ervoor dat jij een vliegende start kan maken bij SSR-W samen met een hechte groep jaargenoten. Tijdens de VIT vorm je een jaarband en leer je de vereniging kennen. Er zijn twee mogelijke data om deel te nemen aan de VIT, je kunt dus kiezen welke jou het beste uitkomt! De eerste VIT vindt plaats van 27 augustus t/m 31 augustus en de tweede VIT van 31 augustus t/m 4 september. (Mocht je met geen van deze VITs mee kunnen doen, stuur dan een e-mail naar ic@ssr-w.nl)

Daarna zijn de Kroegweken, de eerste drie weken van het collegejaar. Hierin maak je aan de hand van supergave activiteiten kennis met de rest van de vereniging. Spreek ons tijdens de AID’s vooral aan voor meer informatie over het verenigingsleven van SSR-W en ontdek wat SSR-W kan toevoegen aan jouw studentenleven! Ga voorbij de horizon! Laat het vooral weten als we iets voor je kunnen betekenen. Schrijf je nu in bij SSR-W en word actief lid!

De inschrijvingen zijn open tot 24-08-2022 23:59, daarna is er een interesselijst. Een plek is dan niet meer gegarandeerd.

Gebruik de link hieronder om je in te schrijven!