Introductie Commissie

De Introductie Commissie zorgt ervoor dat jij een vliegende start kan maken bij SSR-W samen met een hechte groep jaargenoten. Tijdens de VIT leer je je jaargenoten en de vereniging kennen. Er zijn twee mogelijke data om deel te nemen aan de VIT, je kunt dus kiezen welke jou het beste uitkomt! De eerste VIT vindt plaats van 24 augustus t/m 26 augustus en de tweede VIT van 27 augustus t/m 29 augustus. (Mocht je met geen van deze VITs mee kunnen doen, stuur dan een e-mail naar ic@ssr-w.nl)

aarna zijn de Kroegweken, hierin maak je aan de hand van supergave activiteiten kennis met de rest van de vereniging. Spreek ons tijdens de AID’s vooral aan voor meer informatie over het verenigingsleven van SSR-W en ontdek wat SSR-W kan toevoegen aan jouw studentenleven! Wij zijn Niet Te Stoppen, en wij zorgen ervoor dat corona je niet weerhoudt een vliegende start bij SSR-W te maken. Laat het vooral weten als we iets voor je kunnen betekenen. Schrijf je nu in bij SSR-W en word een trots lid!

De inschrijvingen zijn open tot 21-08-2020 23:59, daarna is er een interesselijst. Een plek is dan niet meer gegarandeerd.