Genootschappen

Athletico Sela

Het genootschap Athletico Sela is een diverse groep bestaande uit leden  van verschillende jaren. Ons overkoepelende thema is sport en sportiviteit, al gebruiken we dit meer als medium tot gezelligheid dan als doel an sich. Een paar keer per jaar organiseren we sportieve activiteiten op de kroeg. Hierbij nemen we sport vaak in een wat ruime zin en zorgen we er altijd voor dat het met bier te combineren is. Zo zijn de afgelopen jaren sportsbaravonden, campingspellen en ganzenbrassen (een actieve en studentikoze versie van ganzenbord) door Athletico georganiseerd.  In de loop der jaren is echter het genootschapselement en de bond tussen de leden belangrijker geworden dan het organiseren van activiteiten. Dit heeft in ons nog relatief korte bestaan talloze tradities doen ontspringen waarvan de midwinterbbq, die in de koudste nacht van het jaar gehouden wordt, de meest markante is. Al mag de meer dan een halve meter grote voorzittershamer met adidas-strepen er natuurlijk ook wezen. Nagenoeg elke dinsdag zijn wij op de kroeg te vinden voor onze vergadering, maar vooral ook de afterborrel. Want ja, van al dat sporten krijg je wel dorst.

Bier halen is ook lopen!

DLC

Het DonderdagLunchCollectief, ook wel bekend als de DLC, is het genootschap van SSR-W. Deze groep gemengde leden verzorgt elke donderdag de lunch op SSR-W. Ook zijn wij de enige mensen die een lunchspecial kunnen verzorgen waar dan heel de vereniging van kan genieten, denk hierbij aan een turkse of een not fit-girl special. Wij hebben dan ook begrepen hoe je in Wageningen het goedkoopst kan lunchen op SSR-W, helaas alleen beschikbaar voor leden. Met slechts 10 cent voor een boterham en 50 voor een perfect gebakken piepdonkerbruine  kroket kost het nog geen 1% van je lening! Verder zijn met het genootschap goede maten met pulserende liefde voor kroketten en elkaar en gaan we elk jaar op weekend vet gaaf. Hier is nog een foto, tot donderdag LUNCH!!!!!

Prique

In 2010 is toneelgenootschap Prique in het leven geroepen. Elke week wordt er gerepeteerd om eens per jaar een voorstelling op de planken te hebben staan!