Kleine commissies

Kleine Commissies

Aquariumcie
Om ervoor te zorgen dat het aquarium in de mensa een lust voor het oog blijft, zorgt deze groep voor het nodige onderhoud hieraan.

Archiefcie
Deze commissie draagt zorg voor het uitgebreide archief van SSR-W zodat de juiste stukken makkelijk terug gevonden kunnen worden en stukken die niet langer bewaard hoeven worden gewoon weg gegooid worden. Ook houd de Archiefcommissie zich tegenwoordig bezig met het digitaliseren van archiefstukken.

Autocie
De vereniging is in het bezit van een eigen verenigingsauto die gebruikt kan worden door al haar leden. De Autocie zorgt ervoor dat de auto blijft rijden.

Batacie
De Batacie zorgt ervoor dat SSR-W vertegenwoordigd is op het grootste studentenevenement van Nedeland, de Batavierenrace, een estafetteloop van Nijmegen naar Enschede. De Batacie verzorgt onder andere trainingen voor goede teambuilding.

BBA
Altijd al eens zelf bier willen brouwen? Dat kan! Enkele malen per jaar duikt deze commissie de keuken in om zelf een lekker biertje te brouwen. Er zijn oneindig veel mogelijkheden, dus laat je verrassen door de unieke bieren die hieruit voortkomen.

BIOS
BIOS is dé coverband van SSR-W, opgericht in 2007. Jaar in jaar uit zijn er bandleden die vertrekken en bandleden die aansluiten bij het gezelschap omdat we natuurlijk een studentenband zijn. Doordat er steeds een geleidelijk wisseling van bandleden is blijft het een constant prachtige, ervaren band. We spelen covers van de Golden Earring tot aan Shakira en geven regelmatig optredens door heel het land! Ben je muzikaal en zou je dit talent graag benutten bij SSR-W? kom dan langs en laat zien wat je kunt! Of kom gewoon kijken om te zien hoe een bandrepetitie eraan toe gaat. Fuck Yeah!

Cocktailcie
Cocktails, wie houdt er niet van? Regelmatig zijn er feesten met een speciale cocktailbar. Hier kan je een cocktail bestellen die de leden van deze commissie met alle liefde voor je bereiden.

FC Sela
FC Sela is het verenigingsvoetbalteam, waarin leden kunnen voetballen zonder dat voetbalervaring vereist is. Desondanks heeft FC Sela al vaker in finales gestaan. Naast voetballen op een leuk niveau is FC Sela ook een gezelligheidsteam. Zo is het traditie dat debutanten een kratje meenemen zodat ook de derde helft een succes is.

Fotocommissie
Aan deze leden de taak om de hoogtepunten van je studententijd vast te leggen op de gevoelige plaat. Ook zorgen ze ervoor dat deze foto’s na afloop van feesten en activiteiten te bekijken zijn op deze website.

Huizencommissie
De huizencommissie stelt zich ten doel om zo veel mogelijk nieuwe verenigingshuizen te vergaren zodat leden al snel een kamer kunnen krijgen in Wageningen.

Intact
Door het jaar heen zijn er bij SSR-W de gaafste feesten en activiteiten voor leden, deze worden georganiseerd door INTACT. Wij van de Interne Activiteitencommissie bestaan uit leden vanaf het eerste jaar. Samen organiseren wij onder andere ledenfeesten en jaarclubactiviteiten. Afgelopen jaar hebben wij bijvoorbeeld een supervette Rave Party en een levend Cluedo neergezet. Iedere dinsdag vergaderen wij, waarbij de gekste ideeën voorbijkomen en onze proost luid galmt: “DOOR JE STROT!!”

Komma
De maatschappelijke commissie ‘Komma’ is een jonge commissie vol met enthousiaste leden die zich inzetten voor een mooi jaar vol met activiteiten, waarbij de opbrengsten naar het goede doel gaan. Komma hecht veel waarde aan het maatschappelijk betrekken van de leden. Ter bevordering hiervan richt zij zich op het organiseren van diverse activiteiten, van een diner voor de Leden met “overgebleven” voedsel tot discussieavonden en van werkacties tot een Rijn Challenge waarbij Leden genomineerd kunnen worden om in de Rijn te springen. SCHAPPELIJK!!

Krater
De enige echte cultuurcommissie van SSR-W! Ieder jaar organiseert Krater tal van activiteiten. Deze zijn niet alleen heel erg leuk,  maar laten je ook nog eens kennis maken met aspecten uit verschillende culturen! Zo organiseren we workshops zoals een insectenproeverij en zijn we betrokken bij de One World Week van de universiteit. Ook organiseren we elk jaar ‘zingen voor bejaarden’ een ontzettend leuke activiteit waar we voor en met bejaarden kerstliedjes gaan zingen! Het hoogtepunt van ons jaar is de Cultweek; Een hele week, met thema, toegewijd aan cultuur en al het leuks dat je daarmee kunt doen. Dit jaar waren er o.a. een Arabische escape room en een buikdansworkshop.

Kortom Krater is een ontzettend leuke en gevarieerde commissie waar je je creativiteit de vrije loop kunt laten, want cultuur past overal! Cult!

Spoetnik
Spoetnik is de enige echte technische commissie der SSR-W. Leden met of zonder technische achtergrond worden binnen de commissie opgeleid tot licht- en geluidstechnici. Zij verzorgen licht en geluid op jaarclubavonden, open feesten en optredens van artiesten. Met veel kennis en kunde zet de commissie zich in om elke activiteit op SSR-W een succes te maken.

SponS
Het kan voor bedrijven erg interessant zijn een sponsorovereenkomst met SSR-W aan te gaan. Het is de taak van SponS om allerlei organisaties bewust te maken van de mogelijkheden die SSR-W hen kan bieden.

Studiecommissie

De studiecommissie houdt onder andere een archief bij met samenvattingen en oefententamens die voor alle leden beschikbaar zijn.

TenK
Dé DJ commissie van SSR-W. Draai de heupjes los, schudden met die billen en laat je voetjes van de vloer gaan, want TenK heeft plaatsgenomen achter het mengpaneel. Deze commissie zorgt  ervoor dat de hipste hits en de meest foute nummertjes soepeltjes in elkaar over gemixt worden, zodat keer op keer een fantastisch feest wordt neergezet. Iedereen die wil kan, ook zonder enige draai ervaring, lid worden van deze commissie omdat de kennis generatie op generatie doorgegeven wordt.

Tuincie
Onze mooie, grote tuin blijft er alleen maar zo goed bij liggen als hij ook goed onderhouden wordt. Leden met groene vingers kunnen zich op dit gebied helemaal uitleven.

ZOZ
De leden van Zeefdruk Op Zolder kunnen onder meer kleding, kussenslopen, posters en nog veel meer bedrukken met een ontwerp naar keuze. Zowel leden als externen kunnen van de vaardigheden van deze commissie gebruik maken om bijvoorbeeld jaarclub- of commissieshirts te laten bedrukken.