Grote commissies

Grote commissies

Activiteitencommissie

Gedurende het jaar zijn er wekelijks open feesten, ledenfeesten en andere ledenactiviteiten op SSR-W. De activiteitencommissie heeft de regie hiervan in handen en zorgt er een jaar lang voor dat er altijd wat te doen is op de sociëteit.

AIDcie

De AIDcie zorgt voor gave activiteiten en spetterende feesten tijdens de Algemene Introductie Dagen op SSR-W. In de maanden hieraan voorafgaand worden er plannen gemaakt en in de zomervakantie worden de handen uit de mouwen gestoken om het hele pand weer flink op te knappen en aan te kleden voor de AID. Afgelopen jaren waren er onder meer optredens van Pure Ellende, S.O.G. en Vato Gonzalez. We hopen je komende zomer te mogen begroeten tijdens de AID, wanneer de kerverse AIDcie weer een spetterend programma heeft neergezet.

IC

De leden van de Introductie Commissie zijn er om te zorgen dat jij een vliegende start kan maken in het verenigingsleven van SSR-W samen met een hechte groep jaargenoten. Tijdens het VIT-kamp leer je je jaargenoten en de vereniging kennen. Er zijn twee mogelijke data om deel te nemen aan het VIT-kamp en dus kun je kiezen welke jou het beste uit komt. Dit jaar vinden de kampen plaats van 25 augustus t/m 29 augustus en van 29 augustus t/m 2 september. Tijdens de Kroegweken aan het begin van het collegejaar maak je verder kennis met de rest van de vereniging en al haar aspecten aan de hand van te gekke activiteiten. Tijdens de AID kun je bij ons terecht voor meer informatie over het verenigingsleven bij SSR-W, dus kom vooral langs om onze leden te ontmoeten en te zien wat SSR-W voor jou kan toevoegen aan je studentenleven. Schrijf je nu in bij SSR-W en word een trots lid!

Diescommissie

De diescommissie organiseert de viering van onze Dies Natali. Een week lang zijn er verschillende activiteiten om de verjaardag van de vereniging te vieren. Daarnaast wordt er ook een verenigingsweekend naar bijvoorbeeld Trier, Luxemburg of Lille georganiseerd.

Almanakcommissie

Elke vijf jaar blikt de almanakcommissie terug op de tijd die achter ons ligt. Alle mooie verhalen, leuke foto’s en interessante ontwikkelingen worden gebundeld in een exclusief en interessant boekwerk. De meest recente almanak is die van het 17e lustrum in 2017.

Lustrumcommissie

Elk jaar wordt de verjaardag van de vereniging gevierd, maar eens in de vijf jaar pakken we extra groot uit om ons lustrum te vieren. Er wordt dan een aparte commissie in het leven geroepen, die twee weken vol feestelijke activiteiten organiseert. Vorig collegejaar vierden wij de 85e verjaardag van de vereniging en dat betekende het 17e lustrum. Het hele jaar door hebben er feestelijke activiteiten plaatsgevonden.