Band

Band

SSR-W kent momenteel één verenigingsband, “BIOS”. Naast oefenen treden zij geregeld op in onze kroegzaal en daarbuiten.

BIOS

 

BIOS is dé huisband van studentenvereniging SSR-W, heropgericht in 2007. Bijna elk jaar komen er weer nieuwe bandleden of zijn er bandleden die weer vertrekken uit het gezelschap. We zijn een studentenband en dit moet natuurlijk ook zo blijven, als mensen afstuderen of naar een andere stad gaan verlaten ze helaas ook de band. Doordat er steeds een geleidelijke wisseling van bandleden is blijft het een prachtige, ervaren band die een grote verscheidenheid aan covers speelt. We spelen voor alle soorten publiek; van studentenfeestjes tot 30-jarige huwelijken, de voetjes gaan gegarandeerd van de vloer! We staan altijd open voor verzoeknummertjes en passen ons repertoire graag aan op de feestomstandigheden. Onder het genot van wat goudgele rakkers spelen we de sterren van de hemel.
In mei 2009 won BIOS de eerste editie van de FUB Battle of the Bands. Waarna onze eerste single “Bier” is opgenomen in de studio. In mei 2013 zijn we na een succesvolle deelname tweede geworden.
September 2013 hebben we voor het eerst ook een dwarsfluitiste aangenomen in ons gezelschap waardoor de muzikale talenten weer op een nieuwe manier in de muziek tot uiting komen. Met nieuwe talenten in de band hebben we in 2015 opnieuw de FUB Battle of the Bands gewonnen! Naast de Battle of the Bands doen we natuurlijk ook veel andere leuke optredens (zie www.biosfuckyeah.nl), maar we zijn altijd in voor een nieuw feestje en nieuwe muzikale talenten! Vind je het leuk om een keer te komen kijken? Bespeel je zelf een instrument en zou je een keertje willen komen meespelen? Volg ons ook op Facebook: www.facebook.com/biosband
FUCKYEAH!